Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Taka prosta, klasyczna, najlepsza.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Składniki
Pomidory kroimy na mniejsze części. Możemy wcześniej zdjąć skórkę zanurzając pomidora we wrzątku, a następnie w zimniej wodzie. Ser kroimy w zgrabne kawałki i orzechy najlepiej na połówki. Na półmisku układamy rukolę. Na rukoli układamy pomidory, ser, posypujemy orzechami. Polewamy miksturą oleju wymieszanego z octem. Oprószamy pieprzem czarnym świeżo mielonym i solą do smaku. Smacznego.