Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna postna sałatka w sam raz na wigilijny stół i nie tylko. Można ją podawać również do chleba :)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 78
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 78
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Kapustę odcisnąć, posiekać. Ziemniaki, jajka i cebulę pokroić w kostkę. Ryby oczyścić, rozdrobnić, dodać pozostałe składniki. Dobrze wymieszać, posypać zieleniną. Można podawać z chlebem.