Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wielbicieli ryżu, w sałatce się sprawdził idealnie.
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 186
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 169
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1417
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 186
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 169
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1417
Składniki
Ryż myjemy, gotujemy na sypko i studzimy. Warzywa wraz z jabłkami myjemy i kroimy w kostkę. Jabłka obrać. Kukurydzę odsączamy z zalewy. Jajko gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki dodajemy do ryżu dokładnie mieszamy, dodajemy śmietanę i przyprawiamy do smaku.