Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z ryżem, szynką, jajkiem i selerem naciowym w sosie jogurtowo-majonezowym z koperkiem
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1770
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 51
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1770
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 51
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Składniki
Ryż ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu, lekko przestudzić. Jajka ugotować na twardo. Posiekać. Szynkę pokroić kostkę, selera w cienkie plasterki. Wszystko przełożyć do miski.
Składniki sosu wymieszać w misce, zalać sałatkę - wymieszać. Wstawić do lodówki na co najmniej godzinę, żeby składniki się przegryzły.