Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta sałatka zawsze się udaje i wszystkim smakuje!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Składniki
Seler odsączamy na cedzaku. Jajka gotujemy na twardo i studzimy.
Ananasy, ser żółty, szynkę, ananasa, jajka i cebulę kroimy w kosteczkę. Dodajemy kukurydzę i całość łączymy majonezem (na początek dodajmy mniej, żeby nie przesadzić). Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Chłodzimy w lodówce min. godzinę.