Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krucha mieszanka sałatkowa, której osobliwą pikanterię nadaje dodatek rukoli. Sałatka skomponowana z dodatkiem sera Feta i pomidorków koktajlowych oraz prażonych pestek z dyni.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Składniki
Pomidory myjemy, kroimy na ćwiartki, ser kroimy w kostkę. Pestki z dyni prażymy na suchej patelni, lekko studzimy. Mieszankę sałat wykładamy do miski, układamy na niej ćwiartki pomidorów, posypujemy kostkami sera i prażonymi pestkami z dyni.
Składniki sosu mieszamy dokładnie w miseczce, polewamy sałatkę, mieszamy. Gotową sałatkę nakładamy na talerze i konsumujemy. Smacznego !!!