Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest lekka i orzeźwiająca,idealna na lato.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Składniki
Soczewicę namoczyć na noc,ugotować do miękkości.Buraczki ugotować ,pokroić w cienkie słupki.Cukinie pokroić w półkrązki,poddusić do miękkości na niewielkiej ilości oleju.Przygotowane składniki wystudzić,wymieszać w dużej misce.Składniki dressingu wymieszać,dodać do sałatki.Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.Sałatkę odstawić do lodówki,żeby smaki dobrze się połączyły.