Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowa sałatka z sosem tysiąca wysp. Musisz ją koniecznie zrobić.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Składniki
filet z kurczaka kroję w kostkę i przyprawiam. Smażę na oleju kilka minut. Zupkę chińską zalewam wrzącą wodą i odstawiam na kilka minut pod przykryciem. Dodaję również przyprawy z zupki. Wszystkie pozostałe składniki kroję w kostkę. Wszystko umieszczam w misce i dodaję wymieszany wcześniej majonez, ketchup i musztardę. Sałatkę doprawiam i chłodzę w lodówce.