Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Przepyszna, pełna warzyw sałatka z dodatkiem chrupiącego tofu. Idealna dla osób niejedzących mięsa.
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 126
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 25
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 126
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 25
Składniki
Składniki na sos łączymy w miseczce i odstawiamy do lodówki.
Tofu i cukinię kroimy w plastry, posypujemy przyprawą grillową i przesmażamy na oleju z 2 stron.
Sałatę wrzucamy do dużej miski. Dodajemy pomidorki przekrojone na pół i ogórka pokrojonego w plastry.
Następnie dodajemy przesmażone tofu i cukinię.
Całość polewamy sosem i posypujemy podprażonym słonecznikiem.