Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta do przygotowania i pyszna sałatka. Polecam przepis.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 134
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 134
Składniki
Szparagom odciąć zdrewniałe końcówki i zagotować do miękkości w wodzie z dodatkiem soli, cukru i masła. Szparagi pokroić na mniejsze kawałki, mozzarelle pokroić w kostkę, truskawki pokroić na ćwiartki.
Na jednym większym półmisku lub dwóch mniejszych półmiskach układać sałatę, truskawki, mozzarellę oraz szparagi. Całość polać pesto.