Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z serii "spróbujcie, a nie pożałujecie" ;)
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 211
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 211
Składniki
Kukurydzę, groszek, oliwki oraz fasolę odsączyć z zalewy.
Paprykę pokroić na kawałki.
Cebulę obrać i pokroić w cienki piórka.
Tuńczyka odsączyć z oleju.
Wszystkie składniki wymieszać.