Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w przygotowaniu sałatka. Obfite i smaczne. Nadaje się do świątecznego stołu - zawsze wygląda przyzwoicie i jest spożywany jako pierwszy.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
1. Jajka ugotować i ostudzić. 2.Włóż tuńczyka do naczynia i ugniataj widelcem. 3. Pokrój jajka i czerwoną cebulę w kostkę. Posiekaj warzywa. Dodaj wszystko do naczynia z tuńczykiem. 4. Dodaj zielony groszek. 4. Sól do smaku. Dodaj majonez i wszystko wymieszaj. SMACZNEGO!