Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczykiem warstwowa
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5942
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5942
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Wszystkie składniki układamy warstwowo zaczynając od dołu układamy: starte na tarce białka, pół puszki kukurydzy, 2-3 łyżki majonezu do rozsmarować delikatnie po całości. Kolejne warstwy to pokrojone ogórki w kosteczkę, tuńczyk , cebula pokrojona w kosteczkę i pozostała część kukurydzy. Dodajemy 2-3 łyżki majonezu i delikatnie rozsmarowujemy. Ostatnia warstwa to starte żółtka. Całość dekorujemy posiekanym szczypiorkiem i czerwoną cebulą. Smacznego!