Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka, którą można jeść na ciepło i na zimno. Sprawdzi się jako sałatka na imprezę, albo konkretny obiad.
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 158
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1261
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 158
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1261
Składniki
Ziemniaki gotujemy i kroimy na plasterki. Najlepsze są do tego ziemniaki nieobrane. Do ziemniaków dodajemy rozdrobniony ser, pokrojone suszone pomidory i cebulę i żurawinę. Mieszamy. Do oleju dodajemy wyciśnięty czosnek i zioła. Sałatkę polewamy sosem i doprawiamy do smaku.