Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystanie makaronu z zupek chińskich. Sałatka na szybko.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 210
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 210
Składniki
Na początek łączymy przyprawy z obu zupek i zalewamy wrzącą wodą makaron. Gdy makaron nasiąknie trochę wodą i smakiem przypraw odlewamy wodę i zostawiamy do wystygniecia. W tym czasie w kostkę kroimy warzywa, ser i szynkę. Wszystko razem mieszamy dodajemy kukurydzę majonez i doprawiamy solą i pieprzem. Szybkie i proste. Smacznego.