Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łagodny smak świeżego szpinaku w połączeniu z wyrazistym smakiem sera pleśniowego, przełamane słodyczą soczystego jabłka.
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 38
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 38
Składniki
Jajka ugotować na twardo.
Szpinak umyć, osuszyć i ułożyć na talerzu.
Paprykę pokroić w kostkę.
Jabłko pokroić w półplasterki.
Ser pokroić w kostkę.
Wszystkie przygotowane w poprzednich etapach składniki ułożyć na szpinaku w dowolny sposób.
Całość posypać przyprawą i polać olejem. Dobrze smakuje podawana z tostami czosnkowymi.