Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałą sałatka na wiosenno-letnie dni ze szparagami, szpinakiem, truskawkami, pomidorkami truskawkowymi oraz serem kozim.
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 31
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 67
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1046
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 152
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 31
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 67
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1046
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 152
Składniki
1. Szparagi, szpinak, truskawki i pomidorki myjemy. 2. Szparagi kroimy w kawałeczki i smażymy na maśle z dodatkiem czosnku, około 3-5 minut. Doprawiamy ewentualnie solą i pieprzem. 3. Przygotowujemy sos z oliwy z oliwek, musztardy, miodu oraz soku z cytryny. 4. Truskawki i pomidorki kroimy drobno. 5. Szpinak przekładamy na talerz dodajemy szparagi, pomidorki, truskawki oraz ser kozi i płatki z migdałów, które uprzednio możemy uprażyć na suchej patelni. Polewamy uprzedni przygotowanym sosem przed podaniem sałatki.