Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z dodatkiem śledzi, idealna na święta, kolacje.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1745
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1745
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo. 2. Śledzie moczymy w wodzie około godziny. 3. Tortellini gotujemy w osolonej wodzie, następnie studzimy i przekładamy do miski.
4. Jajka po ugotowaniu obieramy ze skorupek i drobno siekamy.
5. Śledzie kroimy w drobną kostkę.
6. Ogórki również kroimy drobno.
7. Groszek odlewamy z zalewy, łączymy z pozostałymi składnikami.
8. Na koniec dodajemy majonez, doprawiamy pieprzem, solą nie potrzeba, bo są słone śledzie.
9. Dokładnie mieszamy. 10. Sałatka gotowa. 11. Smacznego.