Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Ziemniaki obieramy i gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Po ostudzeniu ziemniaki kroimy w kostkę. Cebulę i ogórki obrać i również pokroić w kostkę. Rzodkiewkę umyć, odkroić ogonki i pokroić w plastry. Koper drobno posiekać. Wszystkie wyżej wymienione składniki przełożyć do większej miski, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, majonez, musztardę oraz śmietanę. Na koniec doprawić całość solą oraz pieprzem, wymieszać i sałatka gotowa. Wierzch sałatki posypać szczypiorkiem. Smacznego :)