Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Któż nie lubi sałatki ziemniaczanej?.... Ta z łososiem i szparagami jest wyśmienita, polecam.....
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 107
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14337
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 43
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 45
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 141
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 205
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 107
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14337
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 43
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 45
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 141
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 205
Składniki
Dokładnie umyć ziemniaki, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, ostudzić, pokroić na kawałki.
Filet z łososia oprószyć solą, usmażyć na łyżce oleju, ostudzić, podzielić na kawałki.
Szparagi oczyścić, odłamać zdrewniałe końcowki, przekroić na pół. Razem z groszkiem wrzucić na wrzątek i gotować przez 3-4 minuty, odcedzić, ostudzić.
Majonez wymieszać ze śmietaną i musztardą, dodać posiekany koperek, doprawić do smaku solą i pieprzem.
W misce połączyć wszystkie składniki sałatki, dodać sos, delikatnie wymieszać.