Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i świeża sałatka, która świetnie sprawdzi się jako dodatek do dań mięsnych. Do tego banalnie prosta w wykonaniu i nie wymagająca skomplikowanych czy trudno dostępnych składników. U mnie podana do cukinii faszerowanych mięsem i serem.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 23
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 23
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Składniki
Pomidory myjemy i kroimy w drobną kosteczkę. Ogórki, cebulę obieramy i również kroimy w drobną kostkę. Warzywa mieszamy ze sobą, doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną octu.
Uwaga: Salsę najlepiej wykonać na krótko przed podaniem, ponieważ dłużej przechowywana wydziela sporo soku, zarówno z pomidorów, jak i z ogórków. Smacznego.