Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne śledzie w sosie musztardowym z dodatkiem miodu ,majonezu i śmietany , idealne na różne okazje, przyjęcia i imprezy okolicznościowe i karnawałowe.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 47
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 91
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 47
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 91
Składniki
Śledzie wypłukaj, zalej mlekiem i mocz około 1 godziny. Cebulę obierz, pokrój w paski, przelej wrzątkiem i odsącz na sicie. Wszystkie składniki na sos połącz ze sobą.
Cebulę odciśnij, przełóż do salatereki. Śledzie odsącz na sicie, w razie potrzeby osusz ręcznikiem papierowym i pokrój w paski, dodaj do cebuli.
Cebulę, śledzie i sos połącz ze sobą i dokładnie wymieszaj.
Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc żeby smaki się połączyły.