Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiej idziemy w innym kierunku, ponieważ głównym składnikiem jest melon, którego wprost uwielbiam. I nie ma znaczenia jaki to jest melon.
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88276
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88276
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Składniki
Kroimy melona na połowę i obieramy ze skóry oraz wyjmujemy pestki ze środka. Ja użyłem tylko połowę, ale można i skroić cały w zależności od ilości przewidywanych osób na przyjęciu.
Kroimy melona w większą kostkę i posypujemy czarnuszką.
Następnie dodajemy żywą miętę. Ilość zależna od Was.
Na koniec kroimy suszone pomidory oraz pestki z dyni i skrapaimy olejem z suszonych pomidorów. I tak oto wygląda koniec naszej pracy. Życzę smacznego