Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z moich ulubionych letnich sałatek do pracy, szybka w przygotowaniu i przepyszna.
Deska do krojenia, nóż
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 137
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 137
Składniki
Warzywa i owoce umyć. Ser, pomidora i ogórka (w skórce) pokroić w kostkę. Składniki ułożyć w naczyniu, posypać pestkami dyni, całość polać oliwą.