Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to sałatka dla osób ceniących w swojej kuchni prostotę a zarazem niepowtarzalny smak. Idealna na przyjęcie rodzinne i pożywne śniadanko :)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1745
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1745
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
Pora przekroić wzdłóż na pół i dokładnie umyć pod bieżącą wodą i pokroić w półksiężyce o szerokości ok. 5 mm. posypać szczyptą soli i odstawić do lodówki.
Międzyczasie ugotować 3 jajka na twardo i drobno pokroić. Następnie pokroić w drobne kosteczki ogórki konserwowe oraz pieczarki. Wszystkie składniki polączyć ze sobą, dodac majonez i śmietanę oraz przyprawic do smaku. Smacznego :)