Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 76
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 76
Składniki
1.Sałatę rwiemy, ogórek i cebulę kroimy drobno. Pomidora w większe kawałki, a pietruszkę drobno siekamy. Z pozostałych składników robimy sos, zalewamy warzywa i wymieszamy. Taka surówka pasuje do mięs jak i osobna przekąskę.