Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, zdrowa i szybka do wykonania surówka na każdą okazję. Jest soczysta, chrupiąca i bardzo lubiana .
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 31
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 111
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 110
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 31
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 111
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 110
Składniki
Kapustę obieramy z brzydkich liści, myjemy i szatkujemy. Marchewkę obieramy, myjemy i trzemy na dużych oczkach. Natkę pietruszki myjemy i również drobno kroimy. Przygotowujemy sos do kapusty. Wszystkie składniki mieszamy razem i zalewamy sosem rozdrobnione składniki. Odstawiamy do lodówki na 30 minut aby się przegryzła. Podajemy. Uwagi: Rozdrobnione składniki jak już są pomieszane razem, gniotę 1-2 razy dłońmi, aby lekko były wilgotne. Następnie dodaję sos i mieszam. Surówka jest wtedy bardzo soczysta.