Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka dla zdrowia i urody. Lekko słodka i delikatnie kwaśna. Dodatek świeżej mięty dodatkowo ożywia smak.
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 509
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 172
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 122
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14637
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 50
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 75
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 509
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 172
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 122
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14637
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 50
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 75
Składniki
Rodzynki zalewamy gorącą wodą, po 30 minutach odcedzamy. Marchewki, jabłka i buraki ścieramy na dużych oczkach tarki. Polewamy oliwą, octem, dodajemy rodzynki, posiekaną miętę mieszamy. Surówkę posypujemy płatkami migdałowymi, mieszamy. Odstawiamy na kilkanaście minut do połączenia smaków.