Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do mięsnych obiadów, smażonych czy też grillowanych, idealne nadają się surówki „chrupiące”. Bardzo je lubimy. Są proste w przygotowaniu, szybkie i co najważniejsze, bardzo smaczne. Tym razem pokusiliśmy się na nietypowy dressing ;)
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 8719
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 177
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 26
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 117
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 459
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 8719
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 177
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 26
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 117
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 459
Składniki
Sałatę szatkujemy. Pomidorki kroimy na pół. Papryki kroimy na paski. Szalotki kroimy w piórka. Dressing: Do oliwy dodajemy cukier, zioła, musztardę, alkohol, odrobinę wody. Dokładnie mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, schładzamy przed podaniem. Po wyjęciu z lodówki, ponownie mieszamy.