Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa, soczysta i szybka w wykonaniu surówka do obiadu i na różne inne okazje.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 25
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 25
Składniki
Kapustę szatkujemy, solimy i wygniatamy dłonią. Marchewkę i jabłko ścieramy do kapusty na oczkach jarzynowych. Jogurt, majonez, chrzan mieszamy i dodajemy do warzyw z jabłkiem. Surówkę doprawiamy solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny do smaku. Wstawiamy do lodówki, aby smaki sie wyrównały. Podajemy z ulubionymi dodatkami.