Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka doskonale pasuje do dań mięsnych. Ma charakterystyczny ostro-słodki smak.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 144
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 179
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 936
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 144
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 179
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 936
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w małą kostkę. Ogórki również obieramy i kroimy w cienkie plasterki. Koperek drobno siekamy. Wszystkie pokrojone składniki przekładamy do miseczki i mieszamy. Z octu winnego, miodu, oliwy, soli i ostrej papryki przygotowujemy sos i dodajemy do pozostałych składników. Mieszamy. Odstawiamy na 30 min. by smaki się przegryzły - w tym czasie surówkę kilkakrotnie mieszamy.