Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa, smaczna i delikatnie chrupiąca.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6587
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 149
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 324
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6587
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 149
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 324
Składniki
Lekko siekamy sporą ilość natki pietruszki , mięty i melisy ( świeże listki) . Można dodać odrobinę szczypiorku. Umytą paprykę kroimy w dość grubą kostkę , cebulę w drobne talarki. Oliwki przepaławiamy na pół , ser feta kroimy w kostkę. Wszystko razem łączymy posypujemy suszonym tymiankiem i polewamy sosem winegret. Wstawiamy do lodówki , aby smaki się połączyły.