Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówkę z porem i z jabłkiem często łączę z innymi dodatkami. Tym razem oliwki i świeża bazylia.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Składniki
1. Por obieram z zewnętrznego liścia. Całą białą część kroję w plasterki. 2. Jabłka ścieram na tarce na grube wiórki. 3. Oliwki kroję w połówki. 4. Wszystko mieszam i dodaję majonez. 5. Liście bazylii kroję w paski. Część wmieszam w sałatkę, resztę sypię na wierzch.