Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesień już dobrze się zadomowiła, przynosząc coraz krótsze i chłodniejsze dni. Dlatego proponuje Wam dzisiaj pyszną, pełną witamin i z rozgrzewającym sosem surówkę z dwóch rodzajów kapusty. Surówka ta fantastycznie będzie się komponować z daniami rybnymi lub mięsnymi.
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3226
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3226
Składniki
Wszystkie składniki na sos wymieszać i dodać starty imbir. Kapustę poszatkować i przełożyć do dużej miski. Do kapusty dodać pokrojoną w paseczki paprykę, startą na dużych oczkach marchewkę, kiełki i posiekaną kolendrę. Całość delikatnie wymieszać.
Surówkę zalać przygotowanym wcześnie sosem i mieszając połączyć sos z surówką. Jeśli surówka jest za mało słona można ją dosolić. Smacznego!