Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 23
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 154
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 355
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 23
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 154
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 355
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
Kapustę sparzyć , warzywa obrać i pokroić.
Kapustę, cebulę, pietruszkę pokroić w kostkę a marchewkę zetrzeć na tarce do miski z wszystkimi produktami wlać olej w oddzielnej miseczce wymieszaj wszystkie składniki sosu po wymieszaniu sosu wlej go do miski i wymieszaj. Idealne do obiadu. Smacznego.