Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bomba witaminowa potrzebna o każdej porze roku.
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 66
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 84
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 66
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 84
Składniki
Kapustę białą szatkujemy jak kto lubi ja staram się drobno bo tak nam bardziej smakuje. Do tego ścieramy na dużych oczkach obraną marchewkę, jabłko i tym razem nie obranego ze skórki ogórka. Na koniec dodajemy drobno pokrojoną pietruszkę zieloną. Mieszam to wszystko ze sobą aby puściło sok i odstawiam na chwilkę dzięki czemu kapusta nieco zmięknie. Doprawiamy solą, pieprzem i octem jabłkowym ( w zależności jak lubimy dodajemy go do smaku lub nieco więcej jeżeli chcemy mieć winną surówkę ) Na koniec jeszcze tylko olej i mieszamy. Czasami robię ją z sosem majonezowo - jogurtowym gdyż tak woli starszy syn. Smakuje równie dobrze.