Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dodatkiem octu ryżowego i oleju sezamowego zyskuje nowe oblicze.
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 970
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 970
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Składniki
Poszatkowałam kapustę bardzo cieniutko na mandolinie. Skropiłam ją octem, olejem, posypałam sezamem, dodałam sól, cukier i szczypiorek. Całość wymieszałam. Najlepiej kapustę przygotować z pół godziny przed jedzeniem, wtedy zdąży zmięknąć.
Smacznego :)