Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A la Coleslaw
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 162
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 162
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, dodac marchewke starta na grubej tarce. Sos: czosnek /rozgnieciony/ zmieszać z octem, cukrem, oliwą, musztardą, majonezem, pieprzem i solą. Sos dodać do kapusty z marchewką i dokładnie wymieszać. Odstawic aby się "przegryzło". Smacznego