Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i bardzo smaczna surówka do obiadu lub do zajadania solo.serdecznie polecam:)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 100
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 29
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 100
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 29
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Składniki
Kapustę poszatkować. Zalać wrzącą wodą tak by kapusta była przykryta i odstawić na 3 godz. Po tym czasie odlać wodę z kapusty ,dodać utartą marchew i pokrojoną w piórka lub kostkę cebule ,oraz łyżkę soli. Zagotować ocet cukrem wlać do kapusty i wszystko wymieszać. odstawić w zimnym miejscu na godz.by smaki się przegryzły. Surówkę dać do słoika, może spokojnie tydzień poleżec w lodówce. Smacznego życzę!