Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta pyszna surówka zachwyci was swoja prostota i smakiem. Idealny dodatek do każdego obiadowego dania. Smacznego!
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 47
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 188
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 56
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 133
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 433
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 47
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 188
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 56
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 133
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 433
Składniki
Kapustę pokroić w mniejsze kawałki lub poszatkować. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Kapustę i marchewkę przełożyć do miski i zasypać sola. Dobrze wymieszać i odstawić na 30 minut aby kapusta wypuściła sok i zmiękła.
W międzyczasie przygotować sos: W szklance umieścić olej, ocet, przyprawy oraz czosnek i dobrze wymieszać. Kiedy kapusta już zmięknie, zalać ja przygotowanym sosem i dokładnie całość wymieszać. Kapustę najlepiej jest przygotować kilka godzin wcześniej, aby wszystkie smaki miały szanse się przegryźć. Smacznego!