Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała rzodkiew ma sporo witamin, warto więc sięgnąć po nią teraz, w okresie jesiennym ,zwłaszcza, że przygotowana z niej surówka jest bardzo smaczna.
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 163
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 163
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Składniki
Białą rzodkiew obrać i zetrzeć na drobnej tarce, posolić, odstawić na 15 minut i odlać wodę. Dodać startą marchewkę i jabłko, wszystko razem wymieszać, dodać jogurt i majonez. Doprawić do smaku pieprzem cytrynowym. Świetny dodatek do obiadu, a robi się go chwilkę.