Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1009
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1143
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11664
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1009
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1143
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11664
Składniki
Tradycyjnie, wszystkie składniki kroimy, szatkujemy itd:) Boczek - kroimy w paseczki i obsmażamy na patelni (bez tłuszczu). Gdy jest już zarumieniony, wrzucamy do reszty składników.
Doprawiamy solą i pieprzem i koniec. I teraz uwaga - można to lekko skropić oliwą i tak jeść, można podać z sosem vinegrete, ale najlepsza jest z sosem 1000 wysp.