Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Cukinia nadaje się do wielu dań, można również spożywać ja na surowo w takiej formie zawiera najwięcej witamin i minerałów, stanowi świetny dodatek do obiadu w formie surówki, która jest niezwykle smaczna, prosta i szybka w wykonaniu.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8765
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 196
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 451
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8765
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 196
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 451
Składniki
Cukinię, marchewki, jabłko zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Dodaj majonez, jogurt dopraw do smaku solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym.
Całość dokładnie wymieszaj. Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce.