Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i lekko słodkawa w smaku, cykoria, nie dość, ze polska to jeszcze jest zdrowa i korzystnie wpływa na metabolizm.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 103
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 103
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Składniki
Warzywa i cykorię bez głąba pokroiłam w kostkę o boku 5mm. Sos przygotowałam w małym słoiczku, dodałam przeciśnięty czosnek sól i pieprz. Zakręciłam słoik i potrząsałam nim, aż zrobi się emulsja. Można ominąć krok ze słoikiem ale emulsja będzie się rozdzielać. Dodałam szczypiorek i wszystko wymieszałam. Smacznego :)