Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z octem malinowym kapusta robi się wyjątkowo delikatna i aromatyczna.
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 69
Polecam.
Odsłon: 86
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 28
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 112
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 69
Polecam.
Odsłon: 86
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 28
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 112
Składniki
Przepraszam za nie ostre zdjęcie. Poszatkowałam kapustę na mandolinie na bardzo cienko. Jabłko poszatkowałam na zapałkę, a cebulę na plasterki. Użyłam tylko połowę szalotki bo jej smak i tak będzie wyraźny. Przełożyłam składniki do miski. Dodałam ocet malinowy. https://smaker.pl/przepisy-przetwory/przepis-ocet-malinowy,174897,fafiatko.html Można użyć inny lekki ocet. Dodałam oliwę. Kapustę lekko posoliłam i dodałam natkę pietruszki. Najlepiej surówkę przygotować co najmniej na godzinę przed obiadem, kapusta musi zmięknąć.
Smacznego :)