Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem czerwonej papryki, cebuli oraz jabłka to idealny dodatek do dań obiadowych.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 59
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 59
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Składniki
Czerwoną kapustę ścieramy na tarce o dużych oczkach, możemy również pokroić nożem. Jabłko i czerwoną cebulę obieramy. Z jabłka i papryki pozbywamy się gniazd nasiennych. Wszystkie warzywa i jabłko kroimy w drobną kostkę. Dodajemy do czerwonej kapusty i dokładnie mieszamy. Majonez, jogurt naturalny i wszystkie przyprawy mieszamy ze sobą. Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę, dodajemy do sosu i mieszamy. Warzywa łączymy z sosem, dokładnie mieszamy. Surówka gotowa. Smacznego