Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczną surówkę z kapusty czerwonej w połączeniu z porem i pysznym startym jabłkiem. Surówka szybka i prosta w przygotowaniu.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 25
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 104
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 98
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 25
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 104
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 98
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć a następnie poszatkować. Por tylko biała część pokroić w pół plastry. Obrane i oczyszczone z gniazd nasiennych jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki przełożyć do miski i dokładnie wymieszać. Dodać sok z cytryny, cukier, pieprz i sól , a na samym końcu oliwę. Ponownie wymieszać i zostawić na 20 minut w celu przegryzienia smaków.