Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówkę z kapusty czerwonej możemy przygotować jako dodatek do dania głównego, na świąteczny obiad. Szybkie, proste przygotowanie, idealnie pasuje do każdego mięsa.
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 52
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2947
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 295
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 52
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 80
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 52
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2947
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 295
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 52
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 80
Składniki
1.Jabłka obieram z nasion, marchew obieram, kapustę kroje na mniejsze kawałki. Warzywa blenduję blenderem. 2. Do warzyw dodaję sok z cytryny, jogurt, wsypuję sól oraz pieprz. Wszystko dokładnie mieszam. 3. Surówka gotowa jako dodatek do mięsa. 4. Smacznego