Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, chrupiąca i soczysta surówka obiadowa z dodatkiem jabłka i marchewki.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Kapustę pekińską drobno pokroić, obraną marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, a obrane jabłko na tarce o grubych oczkach.
Wymieszać składniki na dressing.
Umieścić w misce kapustę, marchew, jabłko i natkę pietruszki, polać dressingiem i wymieszać. W razie potrzeby można dosolić surówkę.