Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i smaczny przepis na surówkę z kapusty pekińskiej, idealna jako dodatek do obiadu.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 359
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 359
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
1. Kapustę przekrajemy na pół i szatkujemy. 2. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. 3. Cebule kroimy w kostkę. 4. Wszystkie składniki przesypujemy do miski dodajemy jogurt i majonez oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy. Smacznego